Home   Workshop   Skiles   Skimateriaal   Locaties   Referenties   Contact

Sport-Vision is een onderdeel van De Vitaliteit Fabriek. Rechtspersoon onder KvK nr. 08087781 met BTW nr. 812033863.B.01. Bij inschrijving krijgt u een factuur, die voor aankomst contant voldaan dient te worden of via een bancaire overboeking betaald is.

Bij verhindering kunt u tot 5 dagen vooraf kostenloos annuleren. Binnen 5 dagen voor aanvang, krijgt 70% teruggestort of een factuur van 30% over 375,- ex. BTW.

Sport-Vision is niet aansprakelijk voor de piste omstandigheden en kan tijdens de workshopdagen bij slecht weer besluiten over te gaan tot een alternatief programma. Er is ook geen restitutie mogelijk ten tijde van het gestarte programma en bij gebleken slechte weersomstandigheden.

Ten tijde van uw skiles bent u verzekerd via de skischool voor eventuele ongevallen. Dit gaat al in op het moment dat de Shuttle bus van de skischool u bij het Hotel meeneemt naar de Skischool.

U dient zelf skikleding of warme kleding mee te nemen voor de skilessen. Skischoenen en ski's worden door ons geregeld en zullen bij aankomst voor u klaar staan, wanneer u vooraf uw gegevens heeft opgegeven via het menuonderdeel 'skimatriaal'.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arco van Veen onder nummer 06 51 579638