Home   Workshop   Skiles   Skimateriaal   Locaties   Referenties   Contact

Uitrusting op lokatie in Winterberg

Om voor u een constant hoge kwaliteit van service te kunnen blijven leveren, worden na elke keer verhuurd, onze skies en snowboards onderhouden en daar waar nodig vernieuwd, U kunt dus met een gerust hart van uw skiplezier genieten. Onze HEAD, Fischer, Völkl Carving skies & Rocker Ski voor kinderen en volwassenen hebben als ski eigenschappen dat ze makkelijk draaien of goede carving mogelijk maken. We maken gebruik van Tyrolia, Fisher & Marker veiligheidsbindingen. Als schoenen gebruiken we de merken Head, Dabello, Nordica en Fischer, deze zijn er als achterinstap of gespen schoenen. Voor zowel beginners als gevorderden is er altijd een passende schoen.Wij hebben de volgende maten in de verhuur: Ski schoenmaat. 24-52 / Snowboard schoenmaat. 32-52 / Langlauf schoenmaat. 35-50

Hier kunt u direct naar de pagina om te reserveren


Pijnvrij skiën! Superfeet custom carbon maakt het verschil! Wie kent het niet pijnlijke voeten in skischoenen? Bijna iedereen heeft wel eens last van pijnlijke voeten in skischoenen. Onze bootfitters Bas en René maken al een tijdje skischoenen volledig op maat. Recentelijk is er een nieuw product binnengekomen dat jouw voeten nog beter ondersteund waardoor de kans op een krampgevoel in je voeten nog kleiner wordt, Superfeet Custom Carbon. Deze zool gemaakt van Carbon in combinatie met outlast wordt volledig vacuum getrokken om je voet. Doordat de voet in een neutraalstand staat en onbelast is krijg je de optimale ondersteuning van je voet.

Ruim 80% van de skiërs kan wel wat extra steun gebruiken! Sterker nog wij zijn van mening dat het in skischoenen altijd beter is om een beter ondersteunende zool te gebruiken om pijn in je voeten te voorkomen. Met deze wetenschap is het niet gek dat Superfeet zo succesvol is in de wandel en wintersportmarkt. Door de enorme ondersteuning die de Superfeet custom carbon biedt kunnen we heel veel problemen oplossen. Ben jij benieuwd wat de Superfeet Custom Carbon voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak met een van onze bootfitters!

     
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René Vos onder nummer 0575 493989